Hondenpension de Bosrand

De vakantie voor
jouw hond

Betrouwbaar

Laat je hond achter met een gerust hart

Flexibel

Wij denken met je mee

100% vakantie gevoel

Jij kan lekker op vakantie en jouw hond ook!

Zeer prettige hondenopvang

Rated 5 out of 5
30 augustus 2021

Onze hond komt al jaren naar de hondenpension De Bosrand. Het is een rustige groene plek waar ze goed op onze hond passen.
Ook al vindt hij de thuis het allerfijnste, deze opvang is een goed alternatief. De ervaring met andere hondenpensions was bij lange na niet zo positief.

Liesbeth Veldman

Al jaren een vertrouwd adres

Rated 5 out of 5
29 augustus 2021

We komen al sinds jaren, met onze 2 vorige honden Sam en Abbey, en nu met Teun bij Ingrid en Wout. Ze “passen” heel goed op onze viervoeter, kennen hem goed en hij komt altijd blij weer thuis.
Ze zijn flexibel en er zijn altijd goede afspraken te maken. Kortom, we hopen dat ze nog heel lang deze, gelukkig niet ‘overcrowded’, opvang blijven geven! Teun en wij zijn er heel blij mee!y

Michèle ten Seldam

Een vertrouwd en flexibel hondenpension!

Rated 5 out of 5
29 augustus 2021

Al meerdere jaren gaat onze hond met veel plezier logeren bij de Bosrand. Door filmpjes kunnen we zien dat hij tijdens zijn verblijf heerlijk buiten aan het spelen is. Afgelopen jaar hadden we acuut een weekje oppas nodig en ook dit was geen probleem. Dit pension, met de vriendelijke eigenaren, is echt een aanrader.

Caroline

Fantastisch verblijf

Rated 5 out of 5
28 augustus 2021

Onze Ted is hier in de zomervakantie 3 weken geweest. We werden regelmatig op de hoogte gehouden van zijn verblijf, door het toesturen van filmpjes. De eigenares is heel aardig en begaan. Ted heeft het heel goed gehad en gaat hier zeker terugkomen!

Margriet

De Bosrand is DE kennel waar ik mijn hond met een gerust hart achterlaat en na het verblijf een vrolijke en enthousiaste hond mee naar huis neem!

Rated 5 out of 5
28 augustus 2021

Ik ben blij dat wij zo’n goede plek gevonden hebben waar we onze hond kunnen onderbrengen.

Elmo