Hondenpension de Bosrand

De vakantie voor
jouw hond

Betrouwbaar

Laat je hond achter met een gerust hart

Flexibel

Wij denken met je mee

100% vakantie gevoel

Jij kan lekker op vakantie en jouw hond ook!

In 2010 zijn we begonnen met een kleinschalig honden pension. Voor die tijd vingen we de honden van onze vrienden op, omdat wij i.v.m. ons rietdekkersbedrijf nooit in de zomer op vakantie gingen. Dat hebben we jaren gedaan en daardoor veel ervaring opgedaan. De stap was daardoor gauw gemaakt om ons hondenpension iets uit te breiden. We vinden het ontzettend leuk om met de verschillende soorten honden om te gaan, met elk weer een ander karakter.

Mocht u interesse hebben in ons pension, kom dan gerust een keertje langs. Onder het genot van een kopje koffie kunnen wij u het bos, de vijver en de weide laten zien, waar de honden kunnen spelen en ravotten. En natuurlijk de vragen die er nog zijn beantwoorden. Neem uw hond gezellig mee, zodat we daar ook gelijk mee kunnen kennis maken.

We proberen zoveel mogelijk de thuis situatie na te bootsen, zodat de hondjes zich snel bij ons thuis voelen. Een eigen kleedje, mandje of bench en eigen voer mee nemen helpt daar ook aan mee.

Vanaf 1 januari 2015 nemen wij alleen reutjes die gecastreerd zijn. En natuurlijk zijn alle inentingen verplicht (incl. kennelhoest).

Contact

Heb je nog vragen of wil je weten of er nog plaats is voor jouw hond?
Laat het ons weten via onderstaande gegevens of het contactformulier.

 

Hondenpension de Bosrand

Ingrid Boksebeld
Willeminksweg 3
7434 RX Lettele

 

Telefoon: 06-22624848
Email: info@hondenpensiondebosrand.nl