Hondenpension de Bosrand

De vakantie voor
jouw hond

Betrouwbaar

Laat je hond achter met een gerust hart

Flexibel

Wij denken met je mee

100% vakantie gevoel

Jij kan lekker op vakantie en jouw hond ook!

Zeer prettige hondenopvang

Rated 5 out of 5
30 augustus 2021

Onze hond komt al jaren naar de hondenpension De Bosrand. Het is een rustige groene plek waar ze goed op onze hond passen.
Ook al vindt hij de thuis het allerfijnste, deze opvang is een goed alternatief. De ervaring met andere hondenpensions was bij lange na niet zo positief.

Liesbeth Veldman

Al jaren een vertrouwd adres

Rated 5 out of 5
29 augustus 2021

We komen al sinds jaren, met onze 2 vorige honden Sam en Abbey, en nu met Teun bij Ingrid en Wout. Ze “passen” heel goed op onze viervoeter, kennen hem goed en hij komt altijd blij weer thuis.
Ze zijn flexibel en er zijn altijd goede afspraken te maken. Kortom, we hopen dat ze nog heel lang deze, gelukkig niet ‘overcrowded’, opvang blijven geven! Teun en wij zijn er heel blij mee!y

Michèle ten Seldam

Een vertrouwd en flexibel hondenpension!

Rated 5 out of 5
29 augustus 2021

Al meerdere jaren gaat onze hond met veel plezier logeren bij de Bosrand. Door filmpjes kunnen we zien dat hij tijdens zijn verblijf heerlijk buiten aan het spelen is. Afgelopen jaar hadden we acuut een weekje oppas nodig en ook dit was geen probleem. Dit pension, met de vriendelijke eigenaren, is echt een aanrader.

Caroline

Fantastisch verblijf

Rated 5 out of 5
28 augustus 2021

Onze Ted is hier in de zomervakantie 3 weken geweest. We werden regelmatig op de hoogte gehouden van zijn verblijf, door het toesturen van filmpjes. De eigenares is heel aardig en begaan. Ted heeft het heel goed gehad en gaat hier zeker terugkomen!

Margriet

De Bosrand is DE kennel waar ik mijn hond met een gerust hart achterlaat en na het verblijf een vrolijke en enthousiaste hond mee naar huis neem!

Rated 5 out of 5
28 augustus 2021

Ik ben blij dat wij zo’n goede plek gevonden hebben waar we onze hond kunnen onderbrengen.

Elmo
UITSTEKEND
44 recensies op
John Klaver
John Klaver
1. November, 2021.
Geweldig pension met veel liefde en aandacht voor de honden. De eigenaresse Ingrid is heel warm en vriendelijk en denkt ook echt met je mee om het verblijf van je hond zo aangenaam mogelijk te maken. Wij wonen niet in de buurt, maar hebben de lange reistijd er graag voor over als we zien hoe enthousiast en blij kwispelend onze hond Ingrid ieder jaar begroet. We gaan dan ook met een gerust hart op vakantie, omdat we weten dat onze hond in goede en zorgzame handen is! Wij zijn echt enorm blij dat we zo’n fantastisch vakantieadres voor onze lieve hond hebben gevonden!
Ilse Dohmen
Ilse Dohmen
20. Oktober, 2021.
Na een slechte ervaring met een ander pension (de hond kwam er de tweede proefochtend superangstig van terug) proefdagdeel naar de Bosrand gedaan. Bij de andere zeiden ze dat Mars waarschijnlijk niet geschikt was voor in een roedel, dus ik was best zenuwachtig aangezien we al een reisje geboekt hadden. Gelukkig had Mars het hier ontzettend naar zijn zin! Het is een Beagle dus buiten zijn vindt hij heerlijk. Met andere honden spelen nog heerlijker dus de combinatie van deze 2 is voor hem echt hemels. Ingrid en haar man zijn ook heel fijn met de honden en het is echt heel leuk om regelmatig filmpjes te ontvangen terwijl we op vakantie zijn. Wij gaan met een gerust hart op vakantie wetende dat Mars het ook fijn heeft.
Annemieke Hoogerwerf-Hondman
Annemieke Hoogerwerf-Hondman
17. Oktober, 2021.
Al 7 jaar gaat onze hond bij Ingrid en Wout op vakantie. Ze hebben grote buitenruimtes waar ze heerlijk kunnen spelen, rennen en ravotten. Ze houden je goed op de hoogte hoe het gaat dmv filmpjes. Wanneer we haar ophalen is ze altijd blij en rent heen en weer tussen ons en Ingrid wat voor mij een goed teken is. Kortom we nemen weer een vrolijke hond mee naar huis, waardoor haar de volgende keer weer een gerust hart achter laat.
Marianne Kemink
Marianne Kemink
11. Oktober, 2021.
Onze Tommie gaat al jaren in de zomervakantie of voor een lang weekend naar hondenpension de Bosrand. Wij zijn heel tevreden met het verblijf en ondanks datTommie het liefst thuis blijft, rent hij gelijk naar Ingrid of haar man als we aangekomen zijn. Zij kunnen goed met Tommie overweg, ook als is onze straathond geen doorsnee mannetje. Onze indruk is dat Tommie meer dan genoeg afleiding heeft tijdens het verblijf en dat Ingrid heel goed weet in welke roedel zij Tommie en de andere honden plaatst in de buiten velden. Ze houden elkaar lekker bezig overdag en savonds slapen ze in een eigen kennel maar wel met meerdere in een goed geïsoleerde/ verwarmde schuur. Ook de terreinen zijn verschillend; meerdere grasvelden, maar ook een groot bosterrein. Dat is ook heel fijn voor koelte in de zomer. Ik ben een halfuur onderweg om Tommie te brengen, maar heb dat er graag voor over. Kortom zeer tevreden over het verblijf, maar ook zeker voor de makkelijke communicatie met Ingrid. Een filmpje met spelende honden op de app geeft ook een prettig gevoel. Een zeer fijn en betrouw adres.
Carin Wolf
Carin Wolf
9. Oktober, 2021.
Onze hond Cooper heeft hier een geweldige tijd gehad. Wij konden zorgeloos met vakantie.
Iris van Uchelen
Iris van Uchelen
1. Oktober, 2021.
Fijne plek voor vakantieopvang. Balou komt altijd weer net zo vrolijk en gezond eruit als toen we haar wegbrachten. Ontvangen altijd leuke filmpjes tussendoor zodat je ook dan weet hoe het gaat. Ingrid is klantgericht en flexibel. korte-app lijntjes zorgt voor goede communicatie/afstemming
Geertje te Riele
Geertje te Riele
14. September, 2021.
Onze Teun komt al jaren logeren bij Ingrid en Wout. Op deze mooie plek waar ruimte genoeg is is de opvang goed geregeld. Er wordt selectief gekeken welke honden er bij elkaar kunnen, geven onze Teun altijd in vertrouwen af, we weten dat hij genoeg aandacht krijgt! Wat we erg fijn en leuk vinden zijn de filmpjes die we ontvangen en waarin te zien is hoe Teun het doet. Wij geven de Bosrand een dikke duim!????
P Bouman
P Bouman
14. September, 2021.
Wanneer wij onze tassen of koffers voor een vakantie aan het pakken zijn, slaat de onrust bij onze Zara toe! Onderweg naar de Bosrand is het een en al gepiep dat pas stopt wanneer zij door Ingrid begroet wordt en op een van de speelveldjes wordt losgelaten. Dan voelt zij zich helemaal thuis en heeft zij geen tijd meer om afscheid te nemen. Complimenten aan Ingrid en haar team voor de fijne, vertrouwde opvang!
Rike Jansen
Rike Jansen
13. September, 2021.
Evi is afgelopen 2 weken geweest , de verzorging was weer zo als gewoonlijk geweldig !!!
Floor Lensink
Floor Lensink
11. September, 2021.
Onze Noura komt hier al jaren. Noura is een echte terriër, maar Ingrid zorgt vol liefde voor haar en zorgt dat ze een goede tijd heeft. Ingrid stuurt video updates van jouw hond waardoor je op de hoogte blijft van hoe het gaat met jouw viervoeter. Als we haar ophalen loopt ze vrolijk heen en weer tussen ons en Ingrid. Echt een aanrader